MY SERVICES

Coaching

„Nu pot învăța pe nimeni, nimic. Singurul lucru, pe care îl pot face este să îi fac să gândească" Socrate

Pentru că cele mai bune idei și rezultate provin din propria viziune și acțiune!

Noi, oamenii suntem cei mai buni la a da sfaturi însă, câte sfaturi ai primit până acum în viață și tu te afli tot în același loc cu problema?

Câte dintre ele te-au ajutat? Probabil că nu multe sau nici una!! Tu ești tot în același loc, blocat, simțind că ceva lipsește...

 

Așa că, ce faci in situația asta?

 

Dacă vrei o schimbare reală, de lungă durată, trebuie să accepți faptul că nu poți să rezolvi tot, singur, e simpla realitate.

EGO-ul ne spune uneori "nu e nevoie să ceri ajutor, poți să rezolvi problema, singur, "CÂNDVA".....însa cu cât iți spui mai des aceste lucruri, cu atât te adânceșți mai tare în problema și devii tot mai nefericit și aceea zi pare din ce în ce mai departe de tine și de ce iți dorești.

Știi exact ce ai de făcut, dacă privești adânc în tine, însă apar lucruri la suprafață care te opresc.

Si atunci Coach-ul își face cu adevărat "magia" care practic constă în a îți ghida/redirecționa realitatea spre ce e important în acest moment pentru tine.Se simte că o lumină aprinsă într-o încăpere întunecată…începi să îți deschizi ochii cu adevărat.

Așa că, singura întrebare care rămâne după ce ai citit toate cele de mai sus e: Ce te oprește din a încerca? Adică, ce ai de pierdut?

Singurul lucru care îmi trece prin minte acum e această experiență unică pe care o ai

Aici și Acum!

Puterea se află în tine, poți să începi să o accesezi din acest moment pentru a-ți schimbă viață SAU decizi să rămâi unde te afli acum.

Sunt convins că ai făcut alegerea corectă, însa decizia e numai și numai a ta.

See you on the other side ;)!

Coaching-ul e artă de a trăi frumos...tu cum alegi să o trăiești?

REZERVĂ O ȘEDINȚĂ